×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Velkommen,

myHummy mobilapp fungerer som en fjernkontroll for myHummy produkter med Bluetooth aktivert. Dette muliggjør et raskt og intuitivt utvalg av alle innstillingene fra Sovehjertet på telefonen.


Appen lar deg også sjekke nivået av gjenværende batteristrøm i Sovehjertet.


Den nye myHummy mobilappen

Last ned appen på smarttelefonen og se hvor lett det er å fjernstyre Sovehjertet.

  • Endre volumnivået
  • Stille inn timeren - Timeren kan stilles inn på maksimalt 12 timer. Ved slutten av den forhåndsinnstilte tiden forsvinner volumet gradvis bort.
  • Aktivere og deaktivere sovesensoren - Når sovesensoren er aktivert, vil Sovehjertet gå i hvilemodus etter at lyden har gradvis forsvunnet. Lyden vil gjenopptas hvis barnet begynner å gråte, klynke eller om annet støy er oppdaget omkring barnets omgivelse.
  • Bruk alarmmodus - når sovesensor er aktivert, vil appen varsle smarttelefonen hvis barnet gråter eller annen lyd oppdages når lyden avspilles (MERK: alarmmodus fungerer innenfor Bluetooth-rekkevidden)
  • Bruk baby call modus - Modusen sender varsler til smarttelefonen når barnet ditt våkner. Denne modusen fungerer bare når lydenheten er slått av (innenfor Bluetooth-rekkevidden).

Ofte Stilte Spørsmål

Fungerer appen med min modell av myHummy?

myHummy appen fungerer bare med den nyeste myHummy modellen av Sovehjertet. Dette er en grønn hjerteformet lydboks med en hvit bjørns ansikt på fremsiden.

Hvor kan jeg laste ned myHummy appen?

For å laste ned myHummy appen til Android-enhet, vennligst trykk på følgende link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myhummy.world.SzumisieAndroid

For å laste ned myHummy appen til iPhone, vennligst trykk på følgende link:: https://itunes.apple.com/pl/app/myhummy-szumisie/id1230065804?mt=8"

Hvordan kobler du enhetene sammen?

For å koble enhetene, åpner du appen og velger "myHummy" ikonet fra startskjermen. Klikk hvor som helst på skjermen og et vindu vil dukke opp og fortelle deg å gå til skjermen for tilkobling. Du kan gå direkte til skjermen for tilkoblinger ved å trykke på "B+" ikonet øverst i høyre hjørnet av appen. Med sovehjertet slått av (den er stille), klikk på multifunksjonsknappen tre ganger for å starte sammenkoblingen av enhetene. Etter ca 30 sekunder vil Sovehjertet og telefonen kobles sammen. Du kan nå begynne å styre Sovehjertet gjennom appen på telefonen din.

Hvordan bruker du appen?

Etter at du har installert appen på din telefon, åpner du appen ved å klikke på appens ikon på telefonskjermen. Før du bruker appen, slå av Sovehjertet slik at den ikke avgir lyd. På telefonen din må du kontrollere at Bluetooth er slått på. For å muliggjøre kommunikasjon mellom appen og Sovehjertet, må du først koble sammen begge enhetene. Vanligvis trengs dette steget bare gjøres en gang, men du vil ikke kunne bruke appen før koblingen er fullført. Instruksjonen om hvordan du kobler sammen enhetene er gitt nedenfor. Etter at enhetene er vellykket koblet sammen, kan du begynne å bruke hele spektret av funksjoner (nevnt ovenfor) til Sovehjertet fra appen.

Hva skal jeg gjøre hvis meldingen "Bluetooth er ikke aktivert" vises?

Vennligst kontroller ar Bluetooth er aktivert på telefonen. For å aktivere Bluetooth på telefonen, se telefonens bruksanvisning.

Hva er rekkevidden på myHummy?

Rekkevidden av Bluetooth teknologi (spesielt "lav energi" versjonen som brukes i myHummy) er begrenset av to faktorer: byggematerialene i bygningen og nærhet til andre elektroniske enheter omkring deg. For å finne Bluetooth-rekkevidde i din nærhet, se etter bamseikonet plassert i midten på topplinjen av appen: grønn indikerer at tilkoblingen er aktiv; grå indikerer at tilkoblingen ikke er aktiv.

Er det mulig å koble mer enn én telefon til myHummy?

Sovehjertet kan kobles til så mange telefoner som du vil. Men Sovehjertet vil bare fungere med en telefon om gangen. For å styre Sovehjertet fra en gitt telefon, sørg for at appen ikke kjører samtidig på en annen telefon i nærheten.

Appen mister forbindelsen med myHummy. Hva kan jeg gjøre?

Bluetooth-tilkoblingen påvirkes også av veggmatrialer og nærheten av andre elektroniske enheter. For å oppnå best resultat, kan du teste de spesifikke forholdene i omgivelsen der du skal bruke myHummy for å finne ut hvor forbindelsen er sterkest og hvor du mister den.

Er bruken av Bluetooth trygt for mitt barn?

Lydenheten bruker Bluetooth® Low Energy teknologi. Den avgir 2000 ganger mindre effekt enn en mobiltelefon med GSM 900MHz og 1000 ganger mindre enn en telefon med GSM 1800 MHz. Ifølge dagens forskning er bruken av Bluetooth® LE betraktet som trygt for barns helse.

Når jeg velger myHummy fra listen over tilgjengelige enheter, blir tilkoblingen avvist.

Vennligst ikke bruk standard Bluetooth-enhet listen til Android, åpne istedenfor vår app og tilkoble fra innsiden av appen!