×

Registrering

Profilinformasjon

Logg inn data

eller logg inn

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Betalingsmetoder

 • Klarna Faktura

  Klarna Faktura er en betalingsmetode hvor du som kunde legger inn personnummer istedenfor kortinformasjonen. Etter at du har fullført ditt kjøp sender Klarna ut en digital faktura direkte til deg og sørger for oppgjør. Fakturaen har en betalingsfrist på 14 dager fra kjøpsdatoen. Informasjonen du trenger for å betale finner du på fakturaen. Når du handler med faktura fra Klarna, får du alltid varene dine hjem før du betaler. Du betaler ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er Klarna som tar kreditt og bedragerrisikoen. Alt dette gjør at handel med Klarna Faktura for deg som kunde er er enkelt, risikofritt og praktisk. Det er ingen faktura gebyr ved bruk av Klarna Faktura. Du kan laste ned dine fakturaer på klarna.no

  Klikk her for å lese om betingelsen ved bruk av Klarna Faktura.

 • Klarna Konto

  Med Klarna Konto kan du delbetale i 3-24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo og selv bestemme summen du betaler hver måned.
  Når du delbetaler eller velger å betale i ditt eget tempo, samles dine kjøp med Klarna på én faktura. Denne betaler du i slutten av måneden etter. En samlet månedsfaktura betyr én betaling, et KID-nummer og kun én fakturavgift på 45 kr. Er det første gang du velger å delbetale et kjøp, sender Klarna deg en kontoavtale slik at du kan godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen sender Klarna månedsfakturaen i slutten av måneden. Forfallsdato vil være i begynnelsen av påfølgende måned. Du kan betale hele beløpet når du vil, eller dele opp beløpet og betale i ditt eget tempo.

  Klikk her for å lese om betingelsen ved bruk av Klarna konto.

 • Kortbetaling via Klarna - VISA/Mastercard

  I vår nettbutikk så bruker vi kredittkortene VISA og MasterCard gjennom Klarna. Det er like pålitelig, trygt, raskt og enkelt å bruke Visa-kortet og MasterCard-kortet på Internett som å handle i butikkene der du bor. VISA har nå også utviklet et nytt system som gjør det enda sikrere å handle på Internett. Dette systemet kalles Verified by Visa. For betaling med MasterCard brukes MasterCard SecureCode.