Hei Kristin :) Det er det samme hvilken bamse som du velger. Grunnen til at f.eks. at bamsen Sleepy Head koster mindre enn Herr Aske er at arbeidet med å sy Sleepy Head går raskere.

Alle bamsene har den samme mekanismen som utgir 5 forskjellige typer av hvit støy som du kan velge mellom. Jeg vil anbefale deg å bruke mekanisme med Sovesensor og Non-Stop System. Jeg gir deg her en liten forklaring som kanskje kan være til hjelp :)

Det er 2 ulike mekanismer som bamsen kan ha. Den første er en standard mekanisme som avgir hvit støy i en 1 time før den slår seg av. Den er god å bruke dersom barnet bare trenger hjelp til å legge seg.

Den andre mekanismen (som jeg anbefaler) har Sove sensor og Non-Stop sensor. Denne mekanismen vil hjelpe gutten deres å få bedre søvn om natten :) Du kan da velge mellom 2 moduser, sove modus og non-stop modus. Sove modusen gjør at mekanismen utgir hvit støy i 1 time før den går i hvilemodus. Dersom gutten deres blir urolig og lager lyder så aktiveres mekanismen seg og utgir hvit støy i noen minutter før den går tilbake til hvile modusen. Hvis non-stop modusen brukes så vil mekanismen utgi hvit støy i 12 timer uavbrutt.