×

Registrering

Profilinformasjon

Logg inn data

eller logg inn

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Sorter stigende

4 produkt(er)

 • 29.01.2019 17.56 0 Posted in Om Hvit Støy By A.
  myHummy bamsen utgir hvit støy som er lik den bakgrunnsstøyen som barnet hørte i sin mors mage. Gode assosiasjoner til bakgrunnsstøyen skaptes fordi barnet følte seg trygg, sikker og komfortabel i mammas mage. Disse gode assosiasjonen tar barnet med seg etter fødselen. Fordi hvit støy er lik bakgrunnsstøyen som barnet har gode assosiasjoner til så gjør hvit støy at barnet føler seg komfortabel og trygg når hvit støy avspilles. Når barnet føler seg komfortabel og trygg så finner barnet (spedbarn, babyer & småbarn) lettere roen og søvnen.
 • 19.01.2019 13.06 0 Posted in Om Hvit Støy By A.

  Barnet har positive assosiasjoner til hvit støy. Når barnet var i mammas mage så var barnet omgitt av masse lyder som kom fra omgivelsen rundt mamma. For eksempel kan det ha vært støvsuging i stua, samtale med vordende besteforeldre eller at man har vært ute å handlet på et kjøpesenter. Inni magen så hører barnet disse lydene som da oppfattes som støy (bakgrunnsstøy). Fordi barnet har det godt i magen til mamma så skapes det positive assosiasjoner til støyen som barnet hører. Når barnet kommer ut til verden så vil disse assosiasjonene vedvare under de ulike stadiene Spedbarn, Babyer og Småbarn. Støyen som barnet hørte i sin mors mage er veldig lik hvit støy. Derfor får barn en bedre søvnkvalitet når hvit støy utgis. Barn forbinder hvit støy med varme, komfort og trygghet. Dette gjør at barnet lettere kan finne roen når hvit støy avspilles og falle i søvn.

  Hvit støy maskerer annet støy. En annen egenskap som hvit støy har er at den skjermer bort annet støy. Når barnet skal legge seg for å sove så er det mye som kan forstyrre og gjøre at barnet blir urolig. Hvit støy gjør det slik at barnet ikke oppfatter annet støy som er omkring omgivelsen. Dette gjør at barnet kan finne roen raskere og falle i søvn.

 • 28.02.2018 08.56 0 Posted in Om Hvit Støy By A.
  Det er 2 årsaker som forklarer hvorfor hvit støy gjør det lettere for barn å finne roen og få sove. Første, barnet har positive assosiasjoner til hvit støy fra når de var i sin mors mage. Barn forbinder hvit støy med varme, komfort og trygghet. Andre, hvit støy maskerer bort annet støy som kan forstyrre barnet.Read More
 • 28.02.2018 08.38 0 Posted in Om Hvit Støy By A.
  Hvit støy er en type støy som produseres ved å kombinere lyder med alle forskjellige frekvenser sammen.Read More
Sorter stigende

4 produkt(er)