×

Registrering

Profilinformasjon

Logg inn data

eller logg inn

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Sorter stigende

1-10 av 26

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Hei Kristin :) Det er det samme hvilken bamse som du velger. Grunnen til at f.eks. at bamsen Sleepy Head koster mindre enn Herr Aske er at arbeidet med å sy Sleepy Head går raskere.

  Alle bamsene har den samme mekanismen som utgir 5 forskjellige typer av hvit støy som du kan velge mellom. Jeg vil anbefale deg å bruke mekanisme med Sovesensor og Non-Stop System. Jeg gir deg her en liten forklaring som kanskje kan være til hjelp :)

  Det er 2 ulike mekanismer som bamsen kan ha. Den første er en standard mekanisme som avgir hvit støy i en 1 time før den slår seg av. Den er god å bruke dersom barnet bare trenger hjelp til å legge seg.

  Den andre mekanismen (som jeg anbefaler) har Sove sensor og Non-Stop sensor. Denne mekanismen vil hjelpe gutten deres å få bedre søvn om natten :) Du kan da velge mellom 2 moduser, sove modus og non-stop modus. Sove modusen gjør at mekanismen utgir hvit støy i 1 time før den går i hvilemodus. Dersom gutten deres blir urolig og lager lyder så aktiveres mekanismen seg og utgir hvit støy i noen minutter før den går tilbake til hvile modusen. Hvis non-stop modusen brukes så vil mekanismen utgi hvit støy i 12 timer uavbrutt.

 • 14.09.2018 13.30 0 Posted in Spørsmål Fra Foreldre By A.
  Hei! Har en 7 uker gammel baby som ofte blir urolig i 4-5 tia på natta. Roer seg kun om han kommer tett inntil meg. Virker som han vokner og strever tilbake til søvnen. Kan en av disse bamsene hjelpe for dette? Han er også litt krevende å legge for natta. Bruker fort 2 timer på legging. - LeneRead More
 • 04.09.2018 08.49 0 Posted in Spørsmål Fra Foreldre By A.

  Hei Cathrine :)

  Helt riktig, bamsen har en mekanisme som kan avspille 5 ulike typer av hvit støy. Hvit støy er en spesiell lyd som er veldig lik bakgrunnstøyen som barnet (0-12måneder & 1-3år) hørte i sin mors mage. Barnet har positive assosiasjoner til bakgrunnsstøyen og har dermed også positiv assosiasjoner til hvit støy. Når barnet hører hvit støy så føler barnet seg trygg og komfortabel noe som gjør at barnet finner roen raskere og dermed faller lettere i søvn.

 • 02.05.2018 11.17 0 Posted in Spørsmål Fra Foreldre By A.
  Hei. Jeg har en sønn på 19 mnd som våkner mye om natten og ikke alltid finner roen når han skal legge seg. Tror dere det er noe hensikt å prøve en sånn bamse så sent?Read More
 • 25.04.2018 08.52 0

  Tags:

  Posted in Spørsmål Fra Foreldre By A.

  Hei, jeg har 2 forespørseler 1. Jeg har en gutt på snart 4 år og lurer på å kjøpe en sånn bamse til ham eller han for stor? Han har hatt uro i flere år og vi synes han var for stor for det. Han har fortsatt en del oppvåkninger om natten ennå. 2. Jeg har også en jente på snart 5 mnd som vanligvis sovner på brystet på dagtid og det er slitsomt til tider og har prøvd med uro men fungerer ikke så bra. Hadde en sånn bamse vært en bra investering for henne også? Mvh Ann-Therese

  Hei Ann-Therese :)

  Den kan fungerer på din sønn og det er en god sjanse for at den vil fungere på din datter. Det er 2 måter som hvit støy hjelper barnet i å få sove.

  Den første måten er at den maskerer bort andre lyder i omgivelsen, denne effekten kan gjør at sønnen din kan få en uforstyrret søvn. Grunner til at hvit støy maskerer bort andre typer av støy er hvit støy er en lyd som inneholder alle lydfrekvenser. Dette gjør at når hvit støy avspilles under søvnen, så vil barnet ikke høre annet støy som kan forstyrre barnet. Hvit støy brukes også av voksne som bor i områder hvor det forekommer mye støy.

  Den andre måten er at babyer har positive assosiasjoner til hvit støy. Når babyer hører hvit støy så føler de seg mer komfortabel og trygge noe som gjør at de finner roen og dermed faller lettere i søvn. Datteren din finner roen ved å sove på dine bryst, denne samme roen er det en god sjanse for at hun vil få ved avspilling av hvit støy.

  Her er en link til et blogginnlegg som jeg har skrevet som beskriver hvorfor hvit støy har effekt på barnet: Hvorfor hjelper hvit støy babyer & barn lettere å sove?

 • 07.04.2018 08.35 0 Posted in Spørsmål Fra Foreldre By A.

  Hei :) Det hvit støy gjør er at de hjelper barnet å finne roen som igjen gjør at de letter får sove. Etter at barnet har falt i søvn og myHummy ikke lenger avspiller hvit støy så vil barnet fortsette sove. Med andre ord, barnet falt i søvn fordi barnet fant roen ved hjelp av den hvite støyen. Her en link over en post som jeg har laget som beskriver hvorfor hvit støy gjør det letter for barnet å få sove.

  Hvorfor hjelper hvit støy babyer & barn lettere å sove?

  Med myHummy så kan du velge mellom 2 typer av mekanismer som utgir hvit støy. Den første mekanismen spiller av hvit støy i 1 timer før den slår seg av etter 1 time. Den andre mekanismen har sovesensor og non-stop system.

  Her er en link som beskriver de 2 mekanismene: Hvilken hvit støy mekanisme bør jeg velge med bamsen?

 • 03.04.2018 09.56 0 Posted in Spørsmål Fra Foreldre By A.
  Hei! Vi er veldig fram og tilbake på om vi skal kjøpe slik til sønnen vår, om det er vits liksom. Han er straks 3mndr men sliter med å finne roen om dagen. Skal helst sove ved puppen/med den i munnen. Noe som er fryktelig tungvindt. Dette gjelder kvelden å. Har prøvd noen ganger med White noise og det roer han og han sovner 80% av det vi har prøvd, men kan det være tilfeldig? Er det vits å kjøpe en slik?Read More
 • 01.04.2018 13.50 0 Posted in Spørsmål Fra Foreldre By A.

  Hei Renate :)

  Effekten som hvit støy gir barn er den samme om barnet har hørt hvit støy fra før av eller ikke. Dette gjelder også om barnet er eldre eller yngre enn 16 måneder. Ingenting er 100% sikkert, men det er god sjanse for at hvit støy vil hjelpe barnet ditt å finne roen og dermed også søvnen.

  Fordi barnet ditt sliter med mye oppvåkninger så vil jeg anbefale å kjøpe bamsen med mekanismen som har Sovesensor & Non-Stop system :)

  Med denne mekanismen så kan du velge mellom 2 moduser som er Sovemodus og Non-Stop modus.

  Hvis du bruker Sovemodusen så vil mekanismen avspille hvit støy i 1 time før den går i hvilemodus. Dersom barnet ditt begynner å bli urolig og lager lyder så begynner mekanismen å avspille hvit støy i noen få minutter før den går tilbake i hvilemodus.

  Den andre modusen som er Non-Stop modusen gjør at mekanismen avspiller hvit støy i 12 timer uavbrutt.

 • MyHummy bamsen kan brukes av nyfødte babyer, babyer som er 0-12 måneder gamle og småbarn som er 1-3 år gamle :)Read More
 • 12.03.2018 11.07 0 Posted in Spørsmål Fra Foreldre Om Lydenheten & Bamsene By A.
  Det er mulig og må gjøres før du vasker den i vaskemaskinen. Det er bare å åpne glidelåsen og ta ut lydenheten :) Bamsen er laget for å vaskes i vaskemaskinen. Men husk at bamsen ikke skal tørkes i tørkemaskinen. Den må tørkes i rommet ved romtemperatur :)Read More
Sorter stigende

1-10 av 26

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3