Hei! Vi er veldig fram og tilbake på om vi skal kjøpe slik til sønnen vår, om det er vits liksom. Han er straks 3mndr men sliter med å finne roen om dagen. Skal helst sove ved puppen/med den i munnen. Noe som er fryktelig tungvindt. Dette gjelder kvelden å. Har prøvd noen ganger med White noise og det roer han og han sovner 80% av det vi har prøvd, men kan det være tilfeldig? Er det vits å kjøpe en slik?

Hei Tonje :)  Det ser ut som hvit støy har en effekt på deres sønn.

Hvit støy og effekten den har på søvn kan for mange fremstå som "godt til å være sant". Men forklaringen på hvorfor den hjelper barnet å få sove er grei og holdent. Hvit støy gjør gjør at barnet finner roen som igjen gjør det lettere for barnet å falle i søvn.

Fordi sønnen deres sliter med å finne roen og at dere har lagt merke til at ha har blitt roligere av hvit støy så vil jeg si at hvit støy hjelper sønnen deres å finne roen :) Noe som er bra, da har hvit støy effekt.

Jeg sender deg her en link til en blogg post jeg har laget hvor jeg skriver om hvorfor hvit støy hjelper barnet å sove. Her er linken: Hvorfor hjelper hvit støy babyer & barn lettere å sove?