Sikkerhetsmekanismen blir aktivert når volt fra batteriene går under et viss nivå. Dette vil gjøre utslag på hvordan lydenheten utgir hvit støy. Lyden fra lydenheten vil da oppfattes som rart og kan oppfattes som om lydenheten er ødelagt. Heldigvis er dette helt normalt når batteriene begynner å bli dårlige.

Noen typiske karakteristiker som kan forekomme: den slår seg av automatisk etter noen sekunder, den slår seg automatisk av etter en stund, sovemodusen fungerer ikke, non-stop modusen fungerer ikke, kan ikke endre volum, og annet.

For å få lydenheten ut av sikkerhetsmodusen så anbefaler vi å erstatte batteriene med nye AAA batterier. Det beste vil være å kjøpe helt nye batterier som ikke har blitt lagret hjemme over lengre tid. Dette fordi batteriene vil kunne bli dårlige når det er lagret hjemme selv om de er ubrukte.

Dersom lydenheten fortsatt oppfattes som rart, vil det muligens skyldes at den fortsatt er i sikkerhetsmodus. Løsningen på dette er da slå av og på lydenheten til den fungerer ordentlig igjen.

Hvis du har prøvd våre løsninger og den fortsatt oppfattes som rart, kontakt oss så vil vi hjelpe deg. kontakt oss på e-post: contact@myhummy.no eller send en melding på messenger fra vår Facebook side: myhummy.no