MyHummy bamsen kan brukes av nyfødte babyer, babyer som er 0-12 måneder gamle og småbarn som er 1-3 år gamle.

Litt om effekten av hvit støy har på søvn:

Nyfødte babyer er ikke vant til stillhet. I sin mors mage var de omgitt av lyder og derfor føler de seg mer komfortabel med riktig mengde av bakgrunnsstøy. Derfor sover nyfødte babyer bedre med riktig mengde av bakgrunnsstøy noe som hvit støy er. For babyer og småbarn så forbinder de hvit støy med varme, komfort og trygghet. Dette gjør at de faller lettere i søvn. Hvit støy har også beroligende effekt på babyer og hjelper dem med å få sove bedre ved å maskere andre lyder.

Litt om den hvite støyen fra myHummy bamsen:

Den hvite støyen fra myHummy bamsen komme fra en mekanisme som er inni bamsen. Du kan velge mellom å spille av 1 av 5 mulige typer av hvit støy (hjerteslag i forstervann, havbølger, regn, støvsuger & hårføner). Det er ingen forskjell på bamsene for hva slags hvit støy som spilles, alle har den samme mekanismen.

Det er 2 typer mekanismer som du kan velge mellom, den ene har sove-sensor og non-stop-modus mens den andre har ikke disse ekstra funksjonene.

Mekanismen med sove-sensor som myHummy bamsen kan ha, spiller av hvit støy i 1 time og så går i hvile-modus. Hvis barnet ditt begynner å våkne opp, med å lage lyder (lyd fra stemmen eller beveger seg urolig i sengen), så aktiveres mekanismen og spiller av hvit støy i noen minutter og så går tilbake i hvile-modus. Du kan også endre modus til non-stop-modusen. Denne modusen gjør at mekanismen utgir hvit støy i 12 timer.

Den andre mekanismen som ikke har disse ekstra funksjonene, spiller av hvit støy i 1 time før den slår seg av.