Jeg vil anbefale å velge hvilken som helst bamse som du kunne tenke deg, og så velge mekanisme med sove-sensor og non-stop-system (krysse av på produktsiden under ekstra tillegg).

Her kommer forklaringen :)

Det er 2 typer mekanismer som du kan velge mellom, den ene har sove-sensor og non-stop-system, mens den andre har ikke disse ekstra funksjonene.

Den første mekanismen er en standard mekanisme som spiller av hvit støy i 1 time. Denne mekanismen er god å bruke dersom barnet bare har problemer å falle i søvn når barnet skal legges seg til å sove.

Den andre mekanismen er også bra for barn som har problemer med å falle i søvn. Men det er i tillegg god å ha for når barnet våkner opp mye (f.eks om natten). Det er 2 moduser som du kan velge mellom: søvnmodus og non-stop modus.

Om søvnmodus

Når lydenheten er satt på søvnmodusen (sovesensoren brukes), så vil lydenheten utgi hvit støy i 1 time før lyden gradvis forsvinner. Etter at den har slått seg av (etter 1 time), dersom støy eller andre slags lyder forekommer omkring lydeneheten (som er i søvnmodus) reaktiveres lydenheten igjen og utgir hvit støy, før den slår seg selv av etter noen minutter. Og slik vil den holde på: støy omkring bamsen forekommer og lydeneheten reaktiveres for så å slå seg av etter noen minutter.

Om non-stop-modus

Den andre modusen som lydenheten har, er non-stop-modusen. Denne modusen gjør at lydenheten utgir hvit støy i 12 timer.