Det er 2 typer lydenheter som du kan velge mellom, den ene har sove-sensor og non-stop-system, mens den andre har ikke disse ekstra funksjonene.

Den første lydenheten er en standard lydenhet som spiller av hvit støy i 1 time. Denne lydenheten er god å bruke dersom barnet bare har problemer å falle i søvn når barnet skal legges seg til å sove.

Den andre lydenheten er også bra for barn som har problemer med å falle i søvn. Men det er i tillegg god å ha for når barnet våkner opp mye (f.eks om natten). Det er 2 moduser som du kan velge å bruke: søvnmodus og non-stop modus.

Søvnmodus: Når lydenheten er satt på søvnmodusen (sovesensoren brukes), så vil lydenheten utgi hvit støy i 1 time før lyden gradvis forsvinner. Etter at den har slått seg av (etter 1 time), dersom støy eller andre slags lyder forekommer omkring lydeneheten (som er i søvnmodus) reaktiveres lydenheten igjen og utgir hvit støy, før den slår seg selv av etter noen minutter. Og slik vil den holde på: støy omkring bamsen forekommer og lydeneheten reaktiveres for så å slå seg av etter noen minutter. Den andre modusen som lydenheten har, er non-stop-modusen. Denne modusen gjør at lydenheten utgir hvit støy i 12 timer.