×

Registrering

Profilinformasjon

Logg inn data

eller logg inn

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

myHummy®

a.k.a Søvnfrelseren

Som nye foreldre lærer vi den sanne verdien av søvn. myHummy som sovevenn for babyer og småbarn vil få deg til å føle som en ny person etter en god natts søvn!

Hemmeligheten bak myHummy

Selv om det føles som magi, er det vitenskap bak myHummy. Disse unike lekene avgir hvit og rosa støy som har vist seg å forbedre babyens søvn. Når det gjelder nyfødte, øker sannsynligheten for at babyen faller i søvn tredobbelt når hvit støy brukes (basert på studier).

5 lydtyper (hvit støy, rosa støy): hårføner, støvsuger, havbølger, fallende regn og hjerteslag i fostervann.
Lyden avtar gradvis i styrke etter 60 minutter uten å vekke din sovende baby.
12-timers non-stop modus - for babyer som trenger konstant hvit støy for å sove. Denne funksjonen er tilgjengelig på utvalgte modeller.
myHummy leketøyene kan vaskes i vaskemaskin etter at lydenheten har blitt tatt ut. Alle myHummy leketøyene er laget av sertifiserte materialer, egnet til bruk fra fødselen av.
Sovesensoren våker over babyens søvn. Lyden kommer på hvis babyen begynner å røre på seg eller hvis det er en økning i bakgrunnsstøyen. Denne funksjonen er tilgjengelig på utvalgte modeller.
Alle funksjoner er tilgjengelige med trykket av en knapp. Det er ikke behov for å ta ut Sovehjertet ut av glidelåslommen for å endre på innstillingene.
Bruk din telefon til å endre innstillinger på myHummy takket være Bluetooth® Low Energy teknologi. Denne funksjonen er tilgjengelig på utvalgte modeller.

Hvorfor elsker babyer hvit og rosa støy?

Nyfødte barn er ikke vant til stillhet. I ni måneder var de omgitt av lyder. Mors hjerteslag, hennes rumlende mage og den dempende støyen fra omverdenen. Det er derfor de forbinder de nøye utvalgte lydene fra myHummy med komfort og tryggheten som de hadde i livmoren.

Gaussisk hvit støysignal f: 20 - 20.000 Hz

En annen grunn til at hvit støy forbedrer søvnen er at den maskerer andre lyder. Spesielt nyttig under søvnen på dagtid når dørklokken eller telefonen ringer og kan forstyrre babyens søvn. myHummy omgir barnet ditt med akkurat den rette mengden av lyd.

myHummy avgir 5 typer av lyd: hårføner, støvsuger, havbølger, fallende regn og hjerteslag i fostervann.

Vi har søvn på hjertet

Vi skapte myHummy for å hjelpe foreldre på deres reise. Vi forstår hvor fantastisk men også hvor vanskelig det kan være å oppdra et lite menneske. Vi er her for å støtte deg på veien og anbefaler myHummy som hjelpemiddel for å få søvnen under kontroll, slik at både du og ditt lille barn kan ha mer energi til de morsomme tingene. Den fungerer virkelig!

Les om en av våre kunders erfaring:

"Jeg er så glad at jeg endelig kjøpte en myHummy! (…) Den ankom igår, akkurat i tide til hennes tupplur på morgenen. Susie falt rett i søvn uten oppstyr og sov i en time og hennes ettermiddagslur varte i en og halv time! Hun sovnet omrking 7.30 og jeg rakk til og med å ha ett langt og fin bad! Hun sov godt til 6.30 når hun begynte å røre på seg og sovesensoren reaktiverte myHummy. Da sovnet hun på nytt og sov til klokken 8.30. Så glad for at jeg kjøpte den, i går natt var den beste nattesøvnen jeg har hatt på evigheter! Anbefaler den til alle som sliter med søvnløse netter, uansett hvilken alder det lille barnet har. Takk myHummy!"


Tasha Manning

Besøk vår nettbutikk
Kjøp Nå