×

Registrering

Profilinformasjon

Logg inn data

eller logg inn

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Om myHummy

Som foreldre vet vi den sanne verdien av søvn. MyHummy bamsene hjelper spedbarn, babyer og småbarn med å finne roen slik at de kan falle i søvn. MyHummy sitt hjerte er en lydenhet med hvit støy som er gjemt inni en bamse. Hvit støy hjelper barnet å finne roen slik at de lettere faller i søvn.

Hvorfor hjelper hvit støy fra myHummy barnet med å få sove?

Barnet har positive assosiasjoner til hvit støy. Når barnet var i mammas mage så var barnet omgitt av masse lyder som kom fra omgivelsen rundt mamma. For eksempel kan det ha vært støvsuging i stua, samtale med vordende besteforeldre eller at man har vært ute å handlet på et kjøpesenter. Inni magen så hører barnet disse lydene som da oppfattes som støy (bakgrunnsstøy). Fordi barnet har det godt i magen til mamma så skapes det positive assosiasjoner til støyen som barnet hører. Når barnet kommer ut til verden så vil disse assosiasjonene vedvare under de ulike stadiene Spedbarn, Babyer og Småbarn. Støyen som barnet hørte i sin mors mage er veldig lik hvit støy. Derfor får barn en bedre søvnkvalitet når hvit støy utgis. Barn forbinder hvit støy med varme, komfort og trygghet. Dette gjør at barnet lettere kan finne roen når hvit støy avspilles og falle i søvn.

Hvit støy maskerer annet støy. En annen egenskap som hvit støy har er at den skjermer bort annet støy. Når barnet skal legge seg for å sove så er det mye som kan forstyrre og gjøre at barnet blir urolig. Hvit støy gjør det slik at barnet ikke oppfatter annet støy som er omkring omgivelsen. Dette gjør at barnet kan finne roen raskere og falle i søvn.

Med myHummy kan du velge mellom 5 typer av hvit støy (frekvens 20 - 20 000 Hz): støvsuger, hårføner, hjerteslag i forstervann, regn og havbølger.

Hva sier legene?

Hvit støy anbefales av jordmødrer, leger og søvneksperter. Den anerkjente amerikanske barnelegen dr. Harvey Karp, sammenligner de første ukene av et barns liv til å være den fjerde trimester av svangerskapet. Han anbefaler å skape forhold som tilsvarer det en nyfødt baby opplevde i sin mors mage. Babyer føler seg trygge når de er omgitt av riktig mengde hvit støy, fordi de husker det fra sitt liv som foster. Det hjelper også barn som lider av kolikk fordi de forbinder det med varme og trygghet. En studie har vist at nyfødte babyer har tre ganger mer sannsynlighet til å falle i søvn med hvit støy.

Utmerkelser og sertifiseringer

MyHummy bamse som et søvnhjelpemiddel for babyer, har fått mange prestisjetunge priser og gode skussmål fra mammaer og pappaer rundt om i verden. Selv de yngste babyene kan nyte selskapet av en myHummy bamse som et søvnhjelpemiddel, ettersom den er egnet fra fødselen av og er i samsvar med de strengeste sikkerhetsstandardene til EU.

MyHummy i verden

MyHummy bamsene er tilgjengelige i over et dusin land. Du kan kjøpe dem online i Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Polen, USA, Sveits, Østerrike, Tsjekkia, Slovakia, Litauen, Latvia, Estland, Russland, Norge og Island.

Enkelt handel

Det er enkelt å navigere rundt i vår nettbutikk og finne frem til bestemt produkter. Hos oss kan du utføre en handel uten å måtte opprette en konto. Vi benytter oss av betalingsløsningen fra Klarna som gir sikker betalingsmåter: faktura og kort (VISA og Master Card). Når du har utført en handel så vil du med gang motta en bekreftelse på din handel i form av e-post. Når din pakke er klar for sending så vil du motta en e-post med sporingsnummer.

Frakt & Retur

Hver myHummy bamse er omhyggelig pakket inn i en dobbel boks, dette for å forsikre at bamsen med hvit støy kommer frem i en uberørt tilstand. Det er en fast fraktpris på kr 49,00 hos oss. Det er enkelt å returnere varer som er kjøpt fra oss.

Vi hjelper deg

Vi hjelper deg 24/7 med alt som du måtte ha behov får. Du kontakte oss via chat, e-post anna@myhummy.no, telefon, facebook MyHummy.no og instagram @MYHUMMYNO.

Hvem er vi

myhummy.no drives av familefirmaet BOGSTAD MOR OG BARN, organisasjonsnummer: 916-108-869.

Butikk hendelser

Enkelt gjennomsøk etter myHummy bamse

Vi tenker på din bekvemmelighet når du ser etter en myHummy bamse. Du kan utføre søk i vår nettbutikk dersom du vet hva du er på utkikk etter eller bruke en haug med forskjellige filtre som vil spare tid og innsats.

Leverer til hele Norge

Vi leverer våre varer til hele Norge. Uansett hvor du bor, vil din bestilling bli sendt i tide og levert til din nærmeste poststed eller til et annet poststed du har oppgitt. Pakkene håndteres med den største forsiktighet, slik at de bestilte produktene vil bli levert til deg i god behold, akkurat som du forventer at de skal være.

Høyeste kvalitet på myHummy bamsenene

MyHummy bamsene er laget i EU. Hver del av en myHummy bamse er designet og laget i Polen etter de høyeste EU-standarder. Babyens sikkerhet er vår høyeste prioritet, og våres bamser har gjennomgått grundig testing for å overholde de strengeste EU-kravene. MyHummy bamse med hvit støy er egnet til bruk fra fødselen av, så selv de yngste babyene kan nyte selskapet av en myHummy bamse.

Omtaler

Nina VI ELSKER VÅR MRHUMMY. Vår mrHummy har gjort leggingen til en lek. minstemann elsker bamsen og den følger han over alt. Ekstra pluss at den er så flott å se på, et lite smykke på barnerommet.
Tonje Fikk nettopp bamsen i posten, å jenta mi elsker den. Men angrer på at jeg ikke bestilte med gråtesensor :)
Donna Elsker sovesensoren. Mange flere timer med søvn for meg og min lille mann. Takk x
Jo Vi har hatt vår Hummy i nesten 2 uker nå, og det har gjort en stor forskjell på vår minstemanns søvn, og ikke bare det, som du kan se så elsker han Hummy! Kan ikke anbefale det høyt nok, skulle ønske jeg hadde visst om dem for min eldste gutt! Takk.