×

Registrering

Profilinformasjon

Logg inn data

eller logg inn

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

BOGSTAD MOR OG BARN Personvernerklæring

Denne erklæringen om personvern gjelder for nettstedet myhummy.no (“myhummy.no”, “nettstedet”) og BOGSTAD MOR OG BARN, org.nummer 916 108 869, Kapellveien 50, 1450 Nesoddtangen, (“BOGSTAD MOR OG BARN”, “Foretaket” “vi” eller “oss”). BOGSTAD MOR OG BARN eier og driver nettstedet myhummy.no. BOGSTAD MOR OG BARN er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. BOGSTAD MOR OG BARN er forpliktet på best mulig måte å beskytte ditt personvern og din persondata. Vi vil etterstrebe til å følge alle personvernregler og personvernlover som gjelder. 

Innledning

Velkommen til vår personvernerklæring side! Når du bruker våre butikktjenester stoler du på oss med din informasjon og du forventer at vi behandler din informasjon på en sikker og ordentlig måte. Vi tar personvern og sikkerheten til alle våre kunder samt alle de som besøker nettstedet myhummy.no med stort alvor. Denne personvernerklæring er ment å hjelpe deg med å forstå hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi gjør med dem. 
Når du bruker tjenestene våres, ønsker vi det skal være tydelig om hvordan vi bruker informasjon og hvordan du kan beskytte ditt personvern. Dette er viktig; vi håper du vil ta tid til å lese denne personvernerklæring nøye. Husk at du har muligheter til administrere informasjonen din og beskytte ditt privatliv og sikkerhet. Vi har prøvd å holde dette så enkelt som mulig.

Emner:

  1. Hvilke personopplysninger samler vi inn?
  2. Hvordan samler vi inn personopplysningene dine?
  3. Hvordan bruker vi dine personopplysninger?
  4. Utlevering av personopplysninger
  5. Hvordan lagrer vi dine personopplysninger?
  6. Hva er dine rettigheter til databeskyttelse? 
  7. Hva er informasjonskapsler (cookies)?
  8. Hvordan bruker vi informasjonskapsler?
  9. Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?
  10. Hvordan håndtere informasjonskapslene dine
  11. Personvernerklæring på andre nettsteder
  12. Endringer i vår personvernerklæring
  13. Hvordan kontakte vår personvernombud
  14. Hvordan kontakte datatilsynet
Hvilke personopplysninger samler vi inn?

• Personlig identifikasjonsinformasjon: fornavn og etternavn, e-postadresse, telefonnummer og postadresse

Hvordan samler vi inn personopplysningene dine?

Du gir oss direkte det meste av personopplysningene som vi samler inn. Vi samler inn personopplysningene og behandler personopplysningene når du:

• Registrerer deg på nettet eller legger inn en bestilling på noen av våre produkter.
• Kontakter oss på en av våres kommunikasjonskanaler (f.eks. Facebook messenger) eller via e-post og SMS.
• Ser på nettstedet vårt via nettleserens informasjonskapsler.

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Vårt foretak samler inn personopplysningene dine slik at vi kan:

• Behandle bestillingen din
• Kontakte deg via e-post eller SMS dersom det er nødvendig.
• Lage faktura til personer som bestille produkter direkte hos oss og ikke gjennom nettstedet.

Utlevering av personopplysninger

BOGSTAD MOR OG BARN selger eller videreformidler ikke personopplysninger uten ditt samtykke, så lenge det ikke er nødvendig for å behandle din bestilling og sende ut varer.

Hvis du er enig, vil vi dele dine personopplysninger til andre selskaper som har tjenester som er nødvendig for oss å bruke for å kunne behandle bestillingen din. Disse selskapene kan ikke bruke personopplysninger til annet formål enn å yte tjenesten som er avtalt. Dette er regulert gjennom egen databehandleravtale med hver enkelt selskap.

Bring/Posten (Transportør): Bring/Posten er en transportør som håndterer frakt og levering av varene du har kjøpt fra oss. Personopplysningene som sendes er kun opplysninger som er nødvendig for transportøren å ha for å kunne levere bestillingen din til deg. Personopplysningene som sendes er: navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse. Det er selskapet Posten Norge AS (org nr: 984 661 185) som har denne frakttjenesten. Selskapet kan kontaktes via e-postadressen personvernombud@posten.no

Webshipper ApS (EDI-leverandør): Webshipper automatiserer opprettelse av leveransen til de aktuelle fraktselskaper som vi bruker til å sende varer til kunden med. Selskapet kan kontaktes via e-postadresseninfo@webshipper.com

Klarna (Betalingstjeneste): hvis du ønsker å bruke faktura fra Klarna som betalingsalternativ hos oss, er det krav til Klarna som kredittinstitusjon om å be om personnummer slik at de kan tilby deg brukerfinansiering. Nettstedet bruker Klarna Checkout som sender dine personopplysninger videre til Klarna når du har trykket på “Utfør kjøp” knappen. Disse opplysningene er nødvendig for Klarna til å kunne utstede faktura til deg som kjøper. Vi lagrer ikke kortnummer fra debit/kredittkort som er oppgitt ved betaling. Alle korttransaksjoner gjøres eksternt av Klarna som er behandlingsansvarlig. Se Klarna sin personvernerklæring her. Klarna kan kontaktes via e-postadressen personvern@klarna.no.

Fiken (Regnskapstjeneste): Vi bruker Fiken til å lage fakturaer til personer som kjøper produkter av oss gjennom andre salgskanaler enn nettstedet. Personopplysningene som er nødvendig til å lage faktura er: navn, e-postadresse og adresse. Det er selskapet Fiken AS (org. 913 312 465) som har denne tjenesten. Selskapet kan kontaktes via e-postadressen kontakt@fiken.no

Hvordan lagrer vi dine personopplysninger?

Opplysninger som samles inn lagres sikkert på server som driftes av selskapet PRO ISP AS (org. 896 907 662). BOGSTAD MOR OG BARN har databehandleravtale med dette selskapet. Selskapet kan kontaktes via e-postadressen support@proisp.no.

Vår nettbutikk har aktivert sikkerhetssertifikat (SSL) for å sikre at all datatrafikk foregår kryptert. Handel foregår sikkert i løsning levert av Klarna som er Europas ledende leverandør av online betalingsløsninger. Personlige opplysninger, kredittkort og personnummer blir håndtert på en sikker måte av Klarna. Klarna håndterer alle data konfidensielt og deler ikke informasjon om kredittkort eller personnummer med BOGSTAD MOR OG BARN.

Vårt foretak vil oppbevare ditt navn, postadresse, telefonnummer og e-postadresse i periode på 3 måneder. Når disse personopplysninger som er lagret ikke lenger er nødvendig (anses som ikke nødvendig etter 3 måneder), fjernes disse opplysningene enten ved sletting eller ved anonymisering permanent.

Hva er dine rettigheter til databeskyttelse?

Vi ønsker å være sikre på at du er fullstendig klar over alle dine rettigheter til databeskyttelse. Dine rettigheter er som følgende:

Rett til å få tilgang til personopplysninger - Du har rett til å be oss om kopier av dine personopplysninger.

Rett til å korrigerer data - Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon som du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi legger til mer informasjon dersom du mener informasjon er ufullstendig.

Rett til sletting av personopplysninger - Du har rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger.

Rett til å begrense behandlingen av personopplysninger - Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger.

Rett til å motsette seg behandling personopplysninger - Du har rett til å til å motsette vår behandling av dine personopplysninger.

Rett til dataportabilitet - Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du vil like å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss på e-postadressen: personvern@myhummy.no
Ringe oss på: 41661161
Eller sende oss et brev til postadressen :Bogstad Mor Og Barn, Kapellveien 50, 1450 Nesoddtangen

Hva er informasjonskapsler (cookies)?

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som myhummy.no. Informasjonskapslene samler inn standard internett logginformasjon og informasjon om hvordan du bruker nettstedet – for eksempel hvilke sider du oftest går til. Informasjonen hjelper deg å navigere på våre sider, kan huske brukernavn og passord for deg når du logger deg inn på din brukerkonto, og gir også oss statistikk som vi bruker når vi utvikler nettstedet videre. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Denne bestemmelsen kom med den reviderte ekomloven fra 2013 og ble kalt «cookie-paragrafen» (ekomloven § 2-7b). Informasjonskapslene kan ikke identifisere hvem du er og lagrer ingen personlige opplysninger.

For mer informasjon vennligst besøk www.allaboutcookies.org

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler på en rekke måter å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt, disse måtene er:

• Forstå hvordan du bruker nettstedet vårt
• Gjøre handelen enklere neste gang du besøker nettstedet

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

Det finnes en rekke forskjellige typer av informasjonskapsler, men vårt nettsted bruker:

Funksjonelle informasjonskapsler - Vi bruker disse informasjonskapslene slik at vi kan gjenkjenne deg på vår hjemmeside og huske dine forhåndsvalgte preferanser. For eksempel, hvilket språk du foretrekker og hvilken varer som ble lagt til handlekurven fra forrige besøket av nettstedet.

Bruk av informasjonskapsler til markedsføring og analyse - Vi bruker disse informasjonskapslene for å samle informasjon om besøket ditt på nettstedet vårt, innholdet du har sett, koblingene du fulgte og informasjon om nettleseren din, enheten, demografisk informasjon. Formålet med innsamling av informasjonen er for å måle brukeradferd (analysere) slik at vi kan optimalisere og forbedre nettstedet for andre besøkende nettstedet. Dette vil gi bedre opplevelse av å besøke vår nettsted og bedre avkastning til vårt foretak i henhold til salg av produkter. Videre er formålet å bruke informasjon til markedsføring på tjenester som Facebook og Google. Vi bruker tredjepartscookies fra nettanalysetjenesten Google Analytics, samt tredjepartscookies og piksler (Facebook Pixel) for å tillate tjenester som Google, Facebook og Instagram til å vise deg markedsføringsannonser på sine egne nettsider og eksterne nettsider.

Du er fullstendig anonymisert, informasjon fra informasjonskapslene kan ikke spores tilbake til deg. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Vi benytter IP-anonymisering i Google Analytics. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Hvordan håndtere informasjonskapslene dine

Du kan stille inn nettleseren til å ikke akseptere informasjonskapsler, og nettstedet www.allaboutcookies.org forteller deg hvordan du fjerner informasjonskapsler fra nettleseren din.

Merk deg at det i noen tilfeller at ved fjerning av informasjonskapsler kan resultere at noen av nettstedets funksjoner kanskje ikke fungerer som det skal.

Personvernerklæring på andre nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Våre retningslinjer for personvern (som beskrevet i denne personvernerklæringen) gjelder bare til nettstedet vårt, så hvis du klikker på en lenke til et annet nettsted, bør du lese deres retningslinjer for personvern.

Endringer i vår personvernerklæring

Vårt foretak gjennomgår jevnlig gjennomgang av vår personvernerklæring og legger ut oppdatering av personvernerklæring på dette nettstedet når det er nødvendig. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 3 januar 2020.

Hvordan kontakte vår personvernombud

Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring, dataene vi har på deg, eller du ønsker å utøve en av dine rettigheter til databeskyttelse, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Personvernombud

Anna Bogstad
personvern@myhummy.no

Hvordan kontakte datatilsynet

Dersom du ønsker å legge inn en klage eller hvis du føler at vårt foretak ikke har adressert din bekymring på en tilfredsstillende måte, kan du kontakte Datatilsynet. Les hvordan du kontakter Datatilsynet her.