×

Registrering

Profilinformasjon

Logg inn data

eller logg inn

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Generell innformasjon

Vi tar personvern og sikkerheten til alle som besøker myhummy.no med stort alvor. Eieren av BOGSTAD MOR OG BARN , er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. De kommende punktene inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd). Videre, vi beskriver hvordan din sikkerhet som netthandler hos oss ivaretas.

Nettbasert behandling av personopplysninger

Den registrerte eieren av BOGSTAD MOR OG BARN har det daglige ansvaret for behandlinger av personopplysninger på myhummy.no. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som for eksempel motta nyhetsbrev, benytte del- og tipstjenesten og så videre. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles lagres på server som driftes av PRO ISP. Det er kun BOGSTAD MOR OG BARN som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som myhummy.no. Informasjonskapselene samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet – for eksempel hvilke sider du oftest går til. Informasjonen hjelper deg å navigere på våre sider, kan huske brukernavn og passord for deg når du logger deg inn på din brukerkonto, og gir også oss statistikk som vi bruker når vi utvikler nettstedet videre. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Denne bestemmelsen kom med den reviderte ekomloven fra 2013 og ble kalt «cookie-paragrafen» (ekomloven § 2-7b). Informasjonskapselene kan ikke identifisere hvem du er og lagrer ingen personlige opplysninger.

Google Analytics

  Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Vi benytter IP-anonymisering i Google Analytics. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her. Google Analytics-cookien er en førsteparts-cookie. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å innstallere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her:  Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss når vi publiserer ny informasjon på myhummy.no. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.
Rettigheter til å få tilgang, korrigere og slette data og til å si nei til dataprosesering

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Vi har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i vårt system har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller alle opplysninger blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontaktinnformasjon
  • E-post: bogstadmorogbarn@gmail.com
  • Telefon: +47 40 08 12 21
  • Postadresse: Lindhaugsvingen 16B., 1363 Høvik
Hvordan vi bruker din personinnformasjon

Bestilling

Vi ber om informasjon fra brukeren for eksempel kontaktinnformasjon (navn, epost-adresse og telefonnummer ) og postadresse. Disse opplysningene vil kun bli benyttet til å få sendt varene til riktig mottaker, og vil ikke bli overdratt til en tredjemann i eventuell markedsføringsøyemed. I følge personregisterloven har du rett til å få innsyn i hva som er registrert om deg, og du kan kreve å få opplysningene slettet. Videre, disse opplysningene blir lagt inn i posten sin MyBring system som vi bruker til å gjøre ordren klar til levering for deg.

Klarna - bruk av personopplysninger

I vår nettbutikk så bruker vi betalingstjenesten Klarna. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.